Menu

Studioshoots bij Manon Berends

Bij een fotoshoot in de studio bespreken we bij binnenkomst wat voor foto’s u wilt. Dit hangt voor een groot deel af van het doel van de foto’s. Zijn ze bedoeld voor thuis aan de
muur, voor een sollicitatie, of wilt u uzelf promoten bij opdrachtgevers als casting- en modellenbureaus? Indien u specifieke wensen heeft, kunt u dit het beste voor de fotosessie aangeven. Na de fotosessie start ik met selecteren en verwerken van de foto’s. En kijken we samen naar de selectie foto’s welke u graag wilt bestellen. Het duurt gemiddeld 2 weken voor de foto’s klaar zijn.

In onze studio hebben wij op het moment 8 verschillende achtergronden, zo kun je ook een leuke variatie in foto’s creëren. Wil je alle foto’s op dezelfde achtergrond is dat natuurlijk ook geen probleem! In onze studio hebben we ruimte voor maximaal 8 personen. Zijn jullie met meerdere maar willen jullie wel een studio foto? Geen probleem! Wij fotograferen dan in 2 delen en zetten dit later weer bij elkaar zodat jullie toch met zijn alle op de foto staan.