Menu

Over mij

MANON – Vrolijk, jong en creatief, dat zijn de woorden die mij als fotograaf het beste omschrijven. Ik ben Manon Berends en leg mensen het liefst vast zoals ze zijn. Jarenlang heb ik al veel passie voor fotografie. Vroeger was ik er al mee bezig. Mijn knuffels en barbie’s waren mijn modellen. Ik zetten ze neer en ik zorgde voor een mooie achtergrond. (met de camera van mijn moeder die daar niet altijd even blij mee was als ze haar rolletje had laten ontwikkelen)

Ik ben een all-round fotografe dus je kunt bij eigelijk voor bijna alles terecht! Van gezinshoots, dierenshoots, bruiloften tot bedrijfsfotografie . In 2008 heb ik de opleiding Fotonica in Ede gevolgd, en ben ik in 2012 voor een stapje hoger gegaan bij ‘de Fotovakschool’ in Apeldoorn. En daarna ben ik terecht gekomen in Rhenen bij Jolanda Gilles, na 11 jaar geeft zij het stokje door aan mij en ga ik verder als fotograaf en winkel in Rhenen onder mijn eigen naam!

Het is mijn passie om jullie echte emotie vast te kunnen leggen elke shoot is een feestje voor mij en dat is wat je terugziet in mijn foto’s. Voor voorbeelden nodig ik je uit om een kijkje te nemen in mijn digitale portfolio of loop eens gezellig langs onze winkel! ♥

Ook kun je terecht voor al je vragen over de winkel, het maken van pasfoto’s en het printen van jouw foto’s en kan ik je advies geven over een mooie passende fotolijst. Zijn jullie opzoek naar geboorte kaartjes? Ook hiermee kan ik jullie helpen! Neem gerust contact op!

Liever online foto’s en fotolijsten bestellen? Op jouw-fotoshop.nl vind je alle  lijsten en kun je makkelijk jouw eigen foto’s bestellen.

https://www.jouw-fotoshop.nl