Menu

Originele geboortekaartjes

Wisten jullie dat ik ook geboortekaartjes en andere uitnodiging kaarten maak? Super origineel, naar jullie wens en snel klaar!

Gefeliciteerd jullie krijgen een kindje! Als het geboren is, komen daar ook de nodige vragenbij.. Is het gezond? Jongen of een meisje? Welke naam hebben jullie bedacht? Wanneer kunnen we komen kijken?

Wat een vragen om te beantwoorden als je net moeder bent geworden… Daar ben je veel te moe voor! Maar jullie willen het de wereld wel graag vertellen. Tuurlijk! Jullie allergrootste trots! Een kaartje is zo leuk om te sturen. Het liefst een zo origineel mogelijk geboortekaartje, toch!? Zo eentje die helemaal bij jullie gezinnetje past. Ik ben graag degene die het verhaal over jullie kleine wondertje wil verspreiden. Een schitterende persoonlijke kaart op maat die precies is zoals jullie willen.

Alle mama’s en papa’s to be help ik graag met het ontwerpen van een persoonlijk geboortekaartje. Jullie hebben vast al wel in gedachten hoe jullie perfecte kaartje er ongeveer ziet. Dat is prima! Vertel mij alvast even welke kleurtjes, lettertypes, diertjes of andere dingetjes jullie knus vinden, dan maak ik alvast een voorbeeldje. Dit kan via de mail maar ook bij mij in de fotowinkel, daar heb ik een mooi groot scherm waar je alles goed kunt checken. 😉 Samen kijken we vervolgens of alles helemaal goed staat en vullen we het kaartje al zo goed als in… En voor je het weet is daar het perfecte geboortekaartje. (bijna) Klaar om gedrukt te worden!

Willen jullie ook foto’s van jullie kleintje op het kaartje? Dat is nog leuker! Want ik kom graag als (een van de) eerste jullie kindje bewonderen, de foto’s maken we gewoon bij jullie thuis. Van te voren kijken we wat het mooiste op het kaartje is qua houdingen zodat we tijdens de shoot gelijk de juiste houdingen kunnen fotograferen

Zijn jullie enthousiast geworden? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier of via [email protected]