Menu

Cakesmash shoot

Cakesmash fotoshoot

Baby’s die zelfstandig kunnen zitten mogen spelen met een kleurrijke taart. De Cakesmash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de CakeSmash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor een verjaardagstaart!Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. Inmiddels zijn er al vele baby’s wezen smashen. Wij bieden de cakesmash fotoshoots in 3 verschillende pakketen aan. Inclusief prachtige giant cupcake of taart die je in alle kleuren van de regenboog kan bestellen. Tevens ontvang je een prachtige fotoboekje met 6 foto’s. En digitale foto’s! Uiteraard mag je meer foto’s bijbestellen dan gelden de prijzen van de nabestellingslijst

Inclusief

  • Inclusief Taart of Cupcake (keuze uit alle kleuren van de regenboog)
  • Fotoshoot 1 uur in onze fotostudio in Rhenen met veel keuze verschillende thema’s & decors
  • Inclusief digitale foto’s in hoge resolutie, uiteraard worden er meer foto’s gemaakt die u kunt nabestellen tegen de nabestel tarieven
  • Ongeneerd kliederen, smullen van de taart en Smashen
  • Na de Cakesmash badderen voor de bad foto’s in een authentiek badje
  • Ook is het mogelijk de verjaardagskaart/uitnodiging te ontwerpen (verjaardagskaarten zijn exclusief, prijzen van de kaarten zijn op aanvraag!)
  • Let op; wij vragen een aanbetaling van 25 euro

Werkwijze

In onze fotostudio in Rhenen staat een prachtig decor met bijpassende taart of cupcake klaar voor je baby. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. MB Shoots werkt nauw samen met een Taarten/Cupcake specialist en zorgt ervoor dat een prachtige Giant Cupcake of taart naar keuze voor je baby klaar staat. (koekmelkvrij ook mogelijk!)

Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage bij MB Shoots om verzekerd te zijn van je plekje.

De fotoshoot kan beginnen, je kindje mag heerlijk smullen van de mega cupcake! Na het smashen kun je ook kiezen om je kindje nog te laten badderen in een prachtig authentiek badje.