Menu

Bedrijfsfotografie door MB Shoots

Als u uw bedrijf op een professionele wijze wilt presenteren, kan dat met de bedrijfsfotografie van MB Shoots. U kunt voor de bedrijfsfotografie denken aan:

  • Fotografie van uw bedrijf
  • Zakelijke portretten;
  • Productfoto’s;
  • Evenementenfoto’s.

Als fotograaf beoog ik om, elke keer opnieuw, de essentie van uw bedrijf in beeld te vangen.

Mogelijkheden van bedrijfsfotografie
Het mooie van bedrijfsfotografie is dat deze zich leent voor vrijwel elk doel, zo zijn de foto’s te gebruiken voor de website van uw bedrijf of voor ander publiciteitsmateriaal. Ook is het mogelijk om de foto’s als sfeerbeeld in uw zaak op te hangen. Jaarverslagen en andere officiële stukken kunnen tevens vanuit een fotoreportage van beeldmaterieel voorzien worden. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om het verhaal van uw bedrijf in beeld te vertellen.

Zakelijke portretten
Naast een bedrijfsreportage zijn er diverse andere mogelijkheden, bijvoorbeeld het laten maken van een zakelijk portret. MB Shoots maakt graag van u een zakelijk portret, want met een goed portret maakt u verschil, valt u op, en kunt u vertrouwen wekken. Ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens de fotosessie, zodat het eindresultaat kwalitatief en naar uw wens is.

Eventfotograaf
MB Shoots kan tot slot een fotoserie maken tijdens congres, beurs, open dag, bedrijfsuitje, of een ander event. Als fotograaf neem ik u de zorgen voor het verkrijgen van goede beelden uit handen. Natuurlijk stel ik ook uw eigen input op prijs! Dat wat u graag vastgelegd wilt hebben, leg ik ook vast. Zo ontvangt u een eindresultaat dat niet alleen leuk en mooi is, maar dat ook bruikbaar is en voldoet aan uw persoonlijke verwachtingen.

Heeft u vragen over de bedrijfsfotografie of wilt u een fotosessie boeken? Neem contact op door te bellen naar 0317-612927 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Blijf op de hoogte van MB Shoots door mij te volgen op Facebook of via Instagram.