Menu

Fotoalbum

Fotolijsten nu ook online te bestellen bij MB Shoots!

-Foto print met fotolijst- Wij hebben een ruime keuze uit fotolijstjes in alle soorten en maten. Hieronder vind je de fotolijsten, maten en prijzen welke wij binnen 1 dag kunnen leveren. Ook deze kun je laten opsturen! Maak je bestelling compleet door ook de foto bij ons te printen, wij doen deze met alle liefde […]

Lees meer

Bedrijf

Een professionele reportage binnen uw bedrijf of organisatie? Foto’s trekken de aandacht op je website en zijn misschien nog wel belangrijker dan alle tekst. Wil je je website professioneel over laten komen? Wij helpen je hier graag mee!

Lees meer

Cakesmash

Plakkerige handjes, voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot mag het. Een prachtige taart speciaal voor jou kleintje op maat gemaakt.

Lees meer

Dieren

Wat zijn dieren toch leuk! Gewoon te leuk om ze niet een keer professioneel op de foto te laten zetten. Want ja.. ze maken toch echt deel uit van jullie gezin!

Lees meer

Locatie

Kleurrijke en speelse foto’s in de natuur of juist stoere, industriële foto’s kunnen we op een locatie naar keuze afspreken.

Lees meer

Loveshoot

Een loveshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen in prachtig beeld. Je verkering vieren en je liefde verrassen met een bon voor een te gekke fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag.

Lees meer

Studio

Een fotoshoot met diverse achtergronden en accessoires. Ga je voor stoer dan hebben we keuze uit een paar gave muren, maar ook het strakke wit is nog steeds een geliefde achtergrond

Lees meer

Wedding

Trouwfotografie spontaan en puur. Het verhaal van jullie mooiste dag vastgelegd.

Lees meer