Menu

Zwangerschap – Newborn fotoshoot

Leg jouw zwangerschap vast met een fotoshoot!

Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je kunt gerust zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes is in je leven. Dit moment wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Dat kan met onze zwangerschapsfotoshoot. Met deze foto’s heb je een prachtige herinnering aan jouw zwangerschap.

Bij MB Shoots houden we van pure en tijdloze foto’s. We besteden graag net dat beetje extra aandacht aan de perfecte sfeer en een pose waarin jouw lichaam het mooist naar voren komt. Onze zwangerschapsfoto’s worden echt mooie foto’s die je eraan herinneren hoe speciaal deze periode voor jou was.

Vertel ons jouw wensen en wij zorgen ervoor dat jouw zwangerschap op prachtige foto’s vereeuwigd wordt.

De mooiste newbornfoto’s

Door mijn kennis en ervaring kan ik kindjes van 5 dagen oud tot aan 3 maanden poseren als newborn. Echter worden de mooiste en meeste foto’s gemaakt tussen de 10 en 15 dagen na de geboorte. Dit komt omdat ze dan na de eerste week vol prikkels zijn geweest en niet meer schrikken van aanraking of geluiden, maar op deze leeftijd ook nog gewoon 14 tot 18 uur per dag diep slapen waardoor ze makkelijker mee gaan met de wensen die de ouders aangegeven hebben. Hoe ouder je baby wordt, hoe minder deze slaapt.

Een wakkere baby is prachtig op de foto maar heeft wel duidelijk een voorkeur qua houdingen en die volg ik op. Dat betekend minder flexibiliteit om jullie wensen uit te kunnen voeren.

Tips voor een geslaagde shoot

Kies het moment: Elk moment van je zwangerschap is bijzonder dus wacht vooral niet te lang met plannen. Wij adviseren om de zwangerschapsshoot te doen tussen de 30 en 35 weken. In deze periode ben je fit en is je buik op z’n mooist. Samen met de instructies van de fotograaf krijg je de mooiste resultaten uit de zwangerschapsfotoshoot.

Bereid je goed voor: Zoek op internet naar foto’s die jou aanspreken en bewaar ze. Doe dit een paar keer en neem een moment om je verzameling opnieuw te evalueren. Bewaar daaruit de mooiste foto’s zodat je een kleine selectie overhoudt. Die kunnen we samen doornemen voor jouw zwangerschapsshoot.

Persoonlijke hygiëne: Je voelt je mooier als je van top tot teen verzorgd bent. Breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialist om je wenkbrauwen bij te laten werken, verzorg je nagels en zorg dat je benen en oksels glad geschoren zijn. Het resultaat van de zwangerschapsfotoshoot is het mooist wanneer ook op het kleinste detail is gelet.

Ontspan: We begrijpen dat je poseren best spannend vindt, maar maak je geen zorgen. Je bent in goede handen. Ga de avond voor de zwangerschapsshoot op tijd naar bed en geniet op de dag zelf van de zwangerschapsfotoshoot.