Menu

Trouwfotograaf in Rhenen en omgeving

Geniet van die fantastische dag en huur een trouwfotograaf in Rhenen om alle mooie momenten van jullie trouwdag vast te laten leggen. Een geslaagde reportage bevat alle hoogtepunten van de dag, en bij MB Shoots kunt u zelf kiezen welke momenten u precies wilt laten vastleggen.

Mogelijkheden voor trouwreportages
Natuurlijk zijn er op de dag momenten die u wilt laten fotograferen: het aankleden en ophalen van de bruid, de ceremonie bij het stadhuis, en het aansnijden van de taart. MB Shoots begrijpt het echter ook als u slechts voor een deel van de dag een trouwfotograaf wilt inhuren, bijvoorbeeld alleen voor de ceremonie, of alleen voor de trouwdag en niet voor het feest in de avond. Het is allemaal mogelijk, ook als u de gehele dag tot in de kleinste detail wil laten vastleggen. Naast het fotograferen van de dag, zorgen we natuurlijk ook voor een spetterende fotoshoot met mooie foto’s van jullie samen.

Van alle gemaakte foto’s kunt u kiezen voor een mooi trouwboek met foto’s van verschillende afmetingen. Deze worden digitaal geprint zodat jullie een prachtig en strak boek hebben voor later. Het is ook mogelijk om de foto’s digitaal te ontvangen.

MB Shoots wil met de trouwreportage een tastbare herinnering maken, zodat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze dag.