Menu

[email protected]/voordeur shoots

Voorlopig zitten we weer thuis lieve mensen. Wij zijn nog wel open, maar het fotograferen ligt een beetje stil. Alle shoots zijn bewerkt en verstuurd.  Maar… toen kwam ik op een idee door fotograaf William Rutten. Hij fotografeerde tijdens de eerste lockdown bekende Nederlanders door het raam heen, superleuk! en toen dacht ik; hoe mooi is het eigenlijk om een herinnering te hebben aan deze bizarre tijd? Deze corona crisis zullen we nooit vergeten en nog lang navertellen. Super toch als we daar foto’s bij hebben? Hoe zagen we er toen uit, waar woonden we, kortom een mooie herinnering voor later! 

Even een proefshootje gedaan met mijn eigen familie en hond en zie hier het resultaat. Leuk toch? We hebben hier het raam gebruikt maar dit kan natuurlijk ook in de deuropening. Helemaal veilig want ik blijf op afstand.

Wil jij dit ook?

De kosten zijn 35 euro. Hiervan gaat 5 euro naar het Rode Kruis en je ontvangt van mij 3 digitale foto’s. Zo hou je mij aan het werk en steunen we samen de zorg ❤

Stuur even een berichtje via het contact formulier of een mailtje naar [email protected] als ik ook bij jou langs mag komen!