Menu

Professionele pasfoto laten maken?

LET OP! I.V.M. vakantie vanaf vrijdag 16 juli t/m 27 juli zijn wij gesloten!  Van 27 juli t/m 31 juli werken wij op afspraak. Dit kan telefonisch (voicemail inspreken) of via mail [email protected]. Vanaf 3 augustus zijn wij weer open op onze gewone tijden

MB Shoots is een fotowinkel in Rhenen waar u terecht kunt voor verschillende soorten fotografie. U heeft bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een professionele pasfoto te laten maken. De pasfoto’s zijn geschikt voor:

  • Rijbewijs, paspoort, identiteitsbewijs;
  • Visums voor alle landen
  • Ov-jaarkaart en treinkaart;
  • Bedrijfspassen;
  • Alle andere officiële documenten.

Tips voor een mooie pasfoto

Voor het maken van een professionele foto raden we je aan om niet te lichte kleding aan te trekken. Bij lichte kleuren bestaat de kans dat de kleuren verdwijnen in de achtergrond. Verder is het slechts een kwestie van ontspannen plaatsnemen voor uw pasfoto. Bij MB Shoots ontvangt u 8 foto’s voor €12,50 en de foto’s zijn meteen klaar om mee te nemen. Het setje foto’s bestaat uit 4 officiële foto’s en 4 lachende foto’s. Je kunt zonder afspraak binnen lopen op onze openingstijden, op woensdag-avond kun je ook bij ons terecht op afspraak! Bel ons voor het plannen van een afspraak.

Voor meer vragen neem contact op door te bellen naar 0317-612927 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Je bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.