Menu

Kinderfeestje / Model-voor-1-dag

Met de komst van programma’s als America’s Next Top Model wil elk kind minimaal voor een dagje model zijn. Ik maak deze droom waar, door een Fotoshoot Kinderfeestje in de studio, waarbij de spotlights een keer volledig op de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes gericht zijn. Met als resultaat: foto’s om trots op te zijn!

Een echt modellen feestje of juist een stoere mannen shoot?

Boek een Fotoshoot Kinderfeestje om je zoon of dochter het leukste kinderfeestje ooit te geven.
De duur van dit Fotoshoot Feestje is ongeveer 1 tot 1,5 uur en de kosten  daarvoor zijn €100,-.  Van elk kind krijgt u de leukste en mooiste foto uitgeprint in 13×18 formaat en ook een super leuke groepsfoto! Ook worden alle gekozen foto’s digitaal gestuurd via de mail!

Bij het Fotoshoot Kinderfeestje zijn onderstaande items bij te boeken :

  • Uitnodiging voor alle gasten van dit feestje € 2,50 per uitnodiging (excl. verzendkosten)
  • Fotoshoot Feestje Taart € 25,00  (minimaal 10 dagen van te voren boeken)
  • Voorafgaand aan de fotoshoot kan de kapster de haren van de meisjes of jongens even op en top stylen voor de shoot. (Krullen zetten, haar stylen, glitters of bloemen inzetten etc) prijs op aanvraag
  • Het maken van een eigen fotolijstje, zelf versierd. Leuk voor de foto die ze na afloop meekrijgen! €5,00 per kind

Dit ongelofelijk leuke fotoshoot feestje kan van dinsdag tot zaterdag geboekt worden, bel/mail snel om te checken wanneer er een datum vrij is!

FAQ fotofeest

Wat is de beste leeftijd om een fotofeest te doen? Vanaf 5 jaar is het mogelijk, het hangt af van hoe je kind is. Ik pas me aan de leeftijd van de deelnemers aan om de poses en effecten te gebruiken die bij die leeftijd goed passen.

Is het ook leuk voor jongens? Ja. De ervaring leert dat jongens het ook heel leuk vinden. Ze vinden het te gek om bijvoorbeeld coole sprongen te maken, een skateboard te gebruiken en stoere poses aan te nemen.

Kan ik tijdens het feest ook de cadeaus openen? Ja, dat kan. Geef dat van tevoren aan. Het openen van de cadeaus valt binnen de tijd van het fotofeest.

Wat krijgen ze daar te eten? De kinderen krijgen een snack (spekjes en chips) en limonade.

Ik wil een fotofeest met maar 5 kinderen. Kan dat? Jazeker, je betaalt bij mij per feestje en niet per kind. Maar het  moet natuurlijk wel een reëel aantal blijven. Kinderen moeten natuurlijk soms ook even wachten. Hoe meer kinderen, hoe langer de wachttijd. En ze moeten zich natuurlijk niet gaan vervelen.

Hoeveel foto’s worden gemaakt? Het is niet vooraf bepaald, maar vaak worden er meer dan 100 foto’s gemaakt. Groepsfoto’s en apart van elk kind. Ik vind het belangrijk om er een leuk feest van te maken met mooie foto’s en niet hoeveel foto’s er worden gemaakt.

Ik vind 1-1,5u wat kort. Kan ik het uitbreiden? Jazeker, De extra kosten zijn dan 55 euro (uur prijs) en zo we hebben meer tijd om extra “speciale effecten” te gebruiken.

Wat als een van de gasten ziek wordt en niet kan komen? Je kunt eventueel iemand anders meenemen naar je fotostudio feestje, mocht dat niet lukken dan is dat geen enkel probleem, want dan hebben we weer meer tijd over voor de jarige en de andere gasten.