Menu

Familie fotoshoot

Een portret met de hele familie!

Wil je een foto met het hele gezin, je broer of zus? Bij MB Shoots in Rhenen houden we van spontaniteit in foto’s. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens een fotoshoot. Het vastleggen van een familieband is immers iets heel moois! Een spontane familiefoto geeft een vrolijke en ontspannen sfeer weer. Tijdens een fotoshoot moet iedereen zich op zijn gemak voelen, wij zien het als een uitje! Wij helpen je hiermee door duidelijke aanwijzingen te geven tijdens de fotoshoot en mee te denken vanuit onze jarenlange ervaring.

Jouw gezin uniek in beeld

Hoe mooi is het om jouw gezin op een bijzondere manier vast te leggen door middel van prachtige foto’s? Een uniek moment dat niet zomaar vergeten zal worden. We helpen je graag bij het ontwikkelen van prachtige spontane foto’s van jouw gezin of familie door deze te drukken op speciale materialen, zoals een foto op metaal of een foto op hoge kwaliteit canvas. Geef bij ons aan waar jouw voorkeur ligt en wij maken het mogelijk.

Variatie

Tijdens een gezellige familie fotoshoot is het zeker leuk en goed om te variëren. We maken de foto’s in diverse samenstellingen zodat er allerlei speciale momenten worden vastgelegd. Op elke foto creëer je zo een unieke boodschap. Bijvoorbeeld alleen de kinderen of een foto met alle generatie vrouwen of mannen in de familie? Alles kan! Wij zorgen ervoor dat er mooie, unieke foto’s uitkomen

Kwaliteit op 1

Wanneer je bij ons langs komt voor een mooi familieportret wil je natuurlijk wel dat deze op en top goed uit de verf komt. Wij gebruiken onze ervaring om goede kwaliteit foto’s neer te zetten en jou het gevoel te geven dat het echt op een ontspannen manier kan. Maak je daarom geen zorgen wij zullen je altijd op je gemak stellen. Al onze fotoproducten worden op vakwerk kwaliteit uitgeprint zodat jij jarenlang plezier zult hebben van jouw foto’s!

Prijzen Familie shoots

Tips:

Wat trek je aan bij de familie fotoshoot in Rhenen?

Kies je voor chique of juist casual? Stoer of juist lief? Stem de kleding onderling een beetje op elkaar af. Kies bijvoorbeeld voor een accent kleur, zo krijg je een rustiger geheel. Voor nog meer variatie kun je tijdens de fotosessie van bovenkleding of achtergrond wisselen.

Een spontane familie fotoshoot

We houden niet zo van statige portretten en vinden het belangrijk dat iedereen er leuk en ontspannen op staat. Zittend, liggend of juist springen? Zorg ervoor dat je genoeg energie hebt want we houden van bewegen.

Kleding tips tijdens een fotoshoot 

Zorg voor rust in de kleding. Drukke prints en logo’s leiden de aandacht af van het gezicht. Vermijd in die zin ook grove structuren, blokken, strepen en dergelijke. Een kledingstuk met een egale kleur voor een groepsfoto is het mooist, zodat het accent op de gezichten komt te liggen. Als je jouw blauwe ogen wilt accentueren, dan is mijn advies om een blauw kledingstuk te dragen in de kleur van je ogen.

Jouw fotografie wensen

Neem gerust voorbeeld afbeeldingen mee uit tijdschriften van houdingen hoe jij het liefst gefotografeerd wilt worden. Je kunt ook een moodboard via Pinterest maken. Geef duidelijk aan of je specifieke wensen hebt qua fotografie en voor welke reden je de foto wilt laten maken.

Tips voor buiten shoots

Als de met de kleding in laagjes wilt werken (jasje, blouse over t-shirt of hemdje voor extra kleuraccenten), dan is het zeker aan te raden om ook accessoires te dragen. Denk ook in het najaar aan een kleurige sjaal in een warme tint. Het geeft je outfit soms net even dat extra lookje.