Menu

Dieren / Paarden shoot

Specialist in Dierenfotografie

Dankzij mijn passie voor honden, katten en paarden weet ik als geen ander hoe belangrijk mooie foto’s van je huisdier of paard zijn. De timing van het juiste moment, de mooiste pose en het vastleggen van jouw hond, kat of paard op beeld, precies op de manier hoe jij jouw lieverd kent. Dat is de kunst van dierenfotografie! Ik vind het een uitdaging om jouw huisdier of paard op zijn allermooist vast te leggen, zodat je deze herinnering voor altijd kunt bewaren. Dankzij mijn kennis, ervaring en goede apparatuur zorg ik er voor dat je foto’s van topkwaliteit krijgt! 

Paardenfotografie op maat

Je kunt een fotoshoot met je paard invullen op de manier die jij graag wilt. Er is veel mogelijk! Enkele voorbeelden zijn portretfoto’s in een mooie omgeving, blackfoto’s waarbij je paard van het scherm afspat, of juist rijfoto’s van jou en je paard. Ook foto’s van je veulen zijn een mooie herinnering voor later en hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je graag portretfoto’s van je paard samen met je paard? Ook dat kan natuurlijk! Alles is mogelijk in overleg en je kunt een fotoshoot naar eigen keuze indelen.

Werkwijze

Honden en katten kunnen ook mooi gefotografeerd worden in onze studio, vooral met katten snap ik dat je dit prettiger vind als deze nooit buiten komt. 😉 Uiteraard kunnen we ook voor een buitenfotoshoot van jouw dier gaan, is deze altijd onder voorbehoud van het weer. Bij regen kunnen we er voor kiezen om de fotoshoot te verplaatsen. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg. Een fotoshoot kan bij je thuis of op stal plaats vinden, maar ook in een mooie omgeving bij je in de buurt. Een fotoshoot duurt gemiddeld een tot twee uur, maar is pas afgerond als we de juiste foto’s hebben gemaakt. Daar neem ik rustig de tijd voor. Het blijven immers dieren! 😉

Tips

Hoe zorg je ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid voor de fotoshoot van je paard? Ik geef je graag handige tips! 

Verzorging: Bij honden en katten is het altijd mooi ze van te voren even te kammen, neem gerust de borstel mee. Zorg ervoor dat je paard gewassen en verzorgd klaar staat bij aanvang van de fotoshoot.  Het invlechten van je paard geeft een chique resultaat. Mooie gewassen benen, een glimmend velletje en een schone en uitgeplozen staart maken het plaatje helemaal af. 

Neem een “Groom” mee: Een extra hulp is erg handig om het paard of hondje bijvoorbeeld met de oortjes naar voren op de foto te krijgen. Deze kan attributen zoals knisperende zakjes of andere geluiden gebruiken.

Mooie locatie: Zoek een mooie omgeving uit. Een rustige achtergrond is belangrijk, maak gebruik van de natuur. Vooral in bloei zorgt dit voor een prachtig effect! Een achtergrond zonder gebouwen heeft de voorkeur, maar dit is uiteraard niet altijd mogelijk. Kom je er niet uit dat zoek ik graag met je mee. In Rhenen hebben we veel mooie fotoplekken dus dat komt vast goed!