Home

Copyright © All rights reserved.  Algemenevoorwaarden | Privacy Policy

MBshoots
Home Over Manon Shoots Actie's Prijzen Contact
Volg ons op:

Foto's blijven eigendom van Manon Berends met alle bijbehorende rechten. Publicatie op welke manier dan ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manon Berends niet toegestaan.

You don’t take a picture.. ..you make a picture!

Ik ben van mening dat een geslaagde bruidsreportage alle hoogtepunten van de dag moet hebben, en dat zijn er nogal wat! Zo heb je natuurlijk het aankleden van de bruid, en indien mogelijk ook de bruidegom, het ophalen van de bruid, die blik als jullie elkaar voor het eerst zien, de ceremonie zelf, het aansnijden van de taart en natuurlijk een spetterende shoot waarin we gave foto’s maken van jullie samen.


Bruids Fotografie

Ik neem uitgebreid de tijd voor jou/jullie persoonlijke fotoshoot! Mbshoots heeft een mooie ruime studio waar max. 8 personen in kwijt kan! (Meer als 8 personen? Locatie sessie!) Met mijn profesionele flitsers kan ik alles mooi uitlichten en ziet het er mooi fris uit! Meer info kies tabje: “Over Manon”


Portret Fotografie

Bij de boeking van een locatie sessie, gaan we natuurlijk kijken welke locatie het gaat worden! Er zijn zoveel mooie plekken in de betuwe (bossen, de hei, aan het water) natuurlijk kan ik ook bij u thuis komen! Heeft u een mooie tuin met prachtige bloemen, ik kom graag bij u langs om uw gezin op de foto te zetten!


Locatie & Bedrijfs Photography "You don't take a Picture, you make it." Memories that last a lifetime