Home

Copyright © All rights reserved.  Algemenevoorwaarden | Privacy Policy

MBshoots
Home Over Manon Shoots Actie's Prijzen Contact
Volg ons op:

Foto's blijven eigendom van Manon Berends met alle bijbehorende rechten. Publicatie op welke manier dan ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manon Berends niet toegestaan.

You don’t take a picture.. ..you make a picture!


Na de fotosessie start ik met selecteren en nabewerken van de foto’s. Het duurt gemiddeld drie dagen voordat ik een preview van een aantal foto’s op facebook plaats, zodat je alvast wat foto’s kunt zien en digitaal kunt delen met je familie of vrienden. Na circa een week zijn je foto’s klaar en kunnen jullie deze komen bekijken. Hier kun je de foto’s in een slideshow met muziek bekijken en rustig bekijken welke foto’s jullie graag willen bestellen. Wil je liever zelf je foto’s printen, bestel dan een gepersonaliseerde CD met daarop de door jouw geselecteerde foto’s.


Een foto is een blijvende herinnering! En daarin zijn vele mogelijkheden: een foto van jezelf, je partner, samen met je liefje, met het gezin, van uw bedrijf of producten en zelfs van uw huisdieren

In overleg met jullie wordt een sfeer gekozen. Vervolgens nemen we ruim de tijd voor de fotosessie. En wil je daarbij een keer van kleding wisselen geen probleem. En de kinderen, gezinnen of stelletjes apart tijdens de fotosessie. Dat valt allemaal binnen het pakket. 

Na de sessie plannen we een uitzoekafspraak waarbij alle foto’s bekeken worden op een groot scherm. Op dat moment wordt de vergroting die bij het pakket hoort samen met jullie uitgezocht. En wil je de vergroting net wat groter of op een ander materiaal? Dat is natuurlijk geen enkel probleem tegen een aantrekkelijke meerprijs drukken wij die graag voor jullie af.

Fotoshoots beginnen bij MBshoots vanaf € 35,- U krijgt hierbij 1 gratis foto van 20x30 cm en 5 digitale bestanden. Andere foto’s zijn verkrijgbaar vanaf € 3,50 per stuk.


Ook kunt u bij MBshoots terecht voor kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes! Met minimaal 6 personen worden er leuke groepsfoto’s gemaakt en daarna mag iedereen nog apart op de foto. Daarna is er de mogelijkheid om te verkleden wat een leuke en ook een gezellige fotoshoot oplevert!


Opzoek naar een professionele maar toch betaalbare trouwreportage? Eerst maken we een kennismakingsgesprek om uw wensen door te spreken. Op de trouwdag zal ik erbij zijn van de kapper tot aan de bruidstaart, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het feest erbij te laten fotograferen. Van de gemaakte foto’s kunt u kiezen voor een traditioneel trouwboek met foto’s van de afmeting 13 x 18 tot 20 x 30 met een mooie lederen kaft, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een digitaal album!

                                                   

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manon Berends 0629245345 of mailen naar info@mbshoots.nl

Reiskosten

Reiskosten vanaf 10 km van postcode 4033 BR (Lienden) (per km) €0,25.


Een goede foto is een kostbaar bezit