Home

Copyright © All rights reserved.  Algemenevoorwaarden | Privacy Policy

MBshoots
Home Over Manon Shoots Actie's Prijzen Contact
Volg ons op:

Foto's blijven eigendom van Manon Berends met alle bijbehorende rechten. Publicatie op welke manier dan ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manon Berends niet toegestaan.

You don’t take a picture.. ..you make a picture! Over Manon Informatie

Ik heb een mooie ruime studio waar ik max. 8 personen kwijt kan! (Meer als 8 personen? Locatie sessie!) Met mijn profesionele flitsers kan ik alles mooi uitlichten en ziet het er mooi fris uit!

Tips:

How it works:

Wilt u een foto sessie boeken?

U kunt via  een email naar info@mbshoots.nl een foto sessie reserveren.

Zet hierbij om hoeveel personen het gaat en of het een studio of locatie sessie is!

Ik neem binnen een dag contact met u op!

Professionele foto’s in de studio of op locatie!

Voordat de foto’s gemaakt worden gaan we kijken welke achtergrond jullie het mooist vinden! Je kunt kiezen uit zwart of wit. Let er wel op dat je kleding bij de achtergrond past. (Witte achtergrond niet teveel wit, zwarte achtergrond niet teveel zwart) Daarna gaan we lekker aan de gang, verschillende poses (past een houding niet bij je, zeg het!) Natuurlijk heb je ook recht op je eigen inbreng! Heb je wel eens iets gezien bij iemand en jij wilt dat ook graag? Geen probleem!

Studio sessie

Bij de boeking van een locatie sessie, gaan we natuurlijk kijken welke locatie het gaat worden! Er zijn zoveel mooie plekken in de betuwe (bossen, de hei, aan het water) natuurlijk kan ik ook bij u thuis komen! Heeft u een mooie tuin met prachtige bloemen, ik kom graag bij u langs om uw gezin op de foto te zetten!

Locatie sessie

Ten eerste bedankt voor je bezoek aan mijn website!

Mijn naam is Manon Berends en ik ben geboren in 1993, wat mij nu 23 jaar oud maakt. Ik woon in Lienden, een dorpje in Gelderland.

Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden. Vroeger was ik er al mee bezig.

Mijn knuffels en barbie’s waren mijn modellen. Ik zetten ze neer en ik zorgde voor een mooie achtergrond. (met de camera van mijn moeder die daar niet altijd even blij mee was als ze haar rolletje had laten ontwikkelen)

In 2008 ben ik naar het ROC A12 in Ede gegaan en heb daar de 2 jaar durende opleiding Fotonica gedaan dat was de basis opleiding voor assistent fotograaf en deze behaald.

Ik wilde mijn eigen stijl leren ontdekken en ging in 2012 naar de Fotovakschool in Apeldoorn daar volgde ik de opleiding van vak fotograaf, deze heb ik Februari 2014 afgerond.

Ik hoop dat ik nog vele jaren door mag fotograferen en nog heel veel leuke mensen en dieren voor mijn lens mag krijgen. Wil je zien wat ik tot nu toe al bereikt heb? Neem dan een kijkje in mijn portfolio! Of wil je misschien een fotoreportage boeken? Kijk dan snel verder!


Met vriendelijke groet,

Manon Berends


Foto gemaakt door: Vakfotografie Westerduin