MBshoots © All rights reserved. Links | Algemene voorwaarden

Home Over ons Gallery Produkten Contact

Tel: 0317-612927

Mail: info@mbshoots.nl

Ten eerste bedankt voor je bezoek aan onze website!


Mijn naam is Manon Berends en ik ben geboren in 1993

Ik woon in Lienden, een dorpje in Gelderland tussen Rijn en Waal.


Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden. Vroeger was ik er al mee bezig. Mijn knuffels en barbie’s waren mijn modellen.


Ik zetten ze neer en ik zorgde voor een mooie achtergrond. (met de camera van mijn moeder die daar niet altijd even blij mee was als ze haar rolletje had laten ontwikkelen)


In 2008 ben ik naar het ROC in Ede gegaan en heb daar de 2 jaar durende opleiding Fotonica gedaan dat was de basis opleiding voor assistent fotograaf en deze behaald.


Daarna ben ik gaan werken als winkelbediende en fotograaf bij Foto Westerduin hier heb ik 4 jaar met plezier gewerkt


Ik wilde mijn eigen stijl leren ontdekken en ging in 2012 naar de Fotovakschool in Apeldoorn daar volgde ik de opleiding van vak fotograaf, deze heb ik Februari 2014 afgerond.


En daarna ben ik terecht gekomen in Rhenen bij Jolanda Gilles, na 11 jaar geeft zij het stokje door aan mij en ga ik verder als fotograaf en winkel in Rhenen!


Ook is Marinka mee “verhuisd” en heeft in 2017 haar diploma medewerker fotografie behaald. Bij haar kunt u terecht voor alle vragen over onze winkel, fotolijsten en het maken van officiële pasfoto’s


Op zaterdag en in de vakantie hebben wij extra hulp en kunt u ook door Issabel of Marieke geholpen worden in de winkel, twee vriendelijke dames ook bij hun kunt u terecht voor pasfoto’s en het printen van uw foto’s en kunnen ze u advies geven over een mooie passende fotolijstOVER

ONS

WAT WIJ DOEN:

  • Studio fotografie van familie’s, stellen, kinderen, dieren, producten en baby’s


  • Offilicele pasfoto’s wellke voldoen aan alle eisen
  • Verkoop en inlijst-service van fotolijsten
  • Foto van foto
  • Locatiefotografie van gezinnen, bedrijven of evenementen
  • 1-uurs print service
Wie is MBshoots?